Betala med KLARNA | 19 kr i frakt. Fri frakt över 200:- i Sverige | Vi skickar samma dag

Köp- och leveransvillkor

1. Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med oss.
Har du köpt ett fiskekort gäller denna som fiskekort.

2. Leveranstid

Vi packar som regel din order samma dag. Leveranstiden med PostNord är normalt en-två dagar. Skulle något vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta.

3. Frakt

Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet. I Sverige skickar vi fraktfritt.

4. Betalningssätt

I kassan väljer du betalningsalternativ.

I Sverige:

Klarna Checkout: Betala direkt, med Swish eller faktura eller delbetalning.

För Europa:

Klarna checkout: Ingen avgift

5. Sen betalning

Vid sen betalning debiteras påminnelseavgift och dröjsmålsränta. Efter betalningstiden gått ut skickar vi en påminnelse med E-post. Därefter vid utebliven betalning lämnas ärendet vidare till inkasso.

6. Ångerrätt

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den! Du får själv stå för returfrakten. På fakturan anger du returorsak "Ångerrätt". Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav.

7. Reklamationer

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den! På fakturan anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med oss för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.
Returadress: Flugspecialisten Norden AB, Vinnalt 447, 313 97 Simlångsdalen

Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten om varan inte packats väl.

8. Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

9. Vårt företag

Organisationsnummer: 559289-4157,      VAT: SE559289415701

Adress:

Flugspecialisten Norden AB
Vinnalt 447
313 97 Simlångsdalen