Betala med Klarna och Swish | Fraktfritt i Sverige över 200 kr | Snabba leveranser

Personuppgiftspolicy

Användning av Dina personuppgifter

I de fall som vi samlar in och använder Dina personuppgifter gör vi det för att driva webbplatsen och för att leverera de tjänster som Du har efterfrågat. Vi använder t.ex. Din e-postadress för att översända servicerelaterade meddelanden till Dig. (Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret). Vissa servicerelaterade meddelanden såsom information om orderstatus, betalningar o.dyl. anses utgöra en väsentlig del av tjänsten.

Om vi samlar in Ditt personnummer gör vi det för att öka säkerheten och för att kunna ha möjlighet att kontrollera kreditvärdigheten. Vid större ordrar kan vi göra betalningsanmärkningskontroll.

Skydd av Dina personuppgifter

Är inriktat på att skydda Dina personuppgifter. Vi använder omfattande säkerhetsteknik och processer för att skydda Dina personuppgifter från obehörig åtkomst, användning eller utlämning. T.ex. lagrar vi Dina personuppgifter på säkrade datorservrar, som befinner sig i kontrollerade miljöer. När vi överför konfidentiell information (till exempel kreditkortsnummer) via Internet, skyddas den med kryptering, av säkerhetsprotokollet SSL (Secure Socket Layer). Webbplatsen sparar ALDRIG Ditt kreditkortsnummer.

Din kortbetalning är säkrad genom KLARNA.

Användarkonto

För att kunna använda vissa funktioner på webbplatsen måste Du tilldelas ett användarkonto. För åtkomst till Ditt användarkonto krävs ett lösenord, som är personligt. Du ansvarar för hemlighållande av Ditt lösenord. Lämna inte ut information om Ditt lösenord till någon annan person. Om Du delar dator med någon annan bör Du alltid logga ut ur datorn för att skydda Din information i förhållande till senare användare av datorn.

Missbruk av Ditt användarkonto

Vid försök till bedrägeri eller annat missbruk av tjänster på webbplatsen, förbehåller vi oss rätten att neka personer och företag tillgång till webbplatsen och de tjänster som tillhandahålls på webbplatsen.

Ändring av policy

Vi uppdaterar ibland denna personuppgiftspolicy. När vi gör det kommer vi även att ändra datumet för "senast uppdaterad" högst upp på denna webbsida. Vi uppmanar Dig att regelbundet läsa igenom denna policy för att hålla Dig informerad om hur vi hjälper till att skydda Din information.

Senast uppdaterad 2018-11-30